Dierentuin Spaaractie: ING Rentepunten

Met korting een lekker dagje uit naar de dierentuin? Vind jij dierentuinen ook zo leuk maar zijn ze altijd een beetje aan de dure kant? De volgende spaaractie gaat je gegarandeerd een leuke dag in de dierentuin bezorgen, en zelfs je portemonnee wordt er gelukkig van. Om in het kader van de dieren te blijven; Twee vliegen in één klap! 

Als klant bij de ING bank spaar je naast rente ook rentepunten, deze rentepunten kun je inwisselen tegen diverse kortingsbonnen, waaronder bonnen waarmee je korting krijgt op diverse dierentuinen in Nederland en België. Heb je flink wat rentepunten en is jou gezin wel toe aan een dagje aapjes kijken? Kijk dan eens op de website van de ING bank en zie wat ze voor jou in petto hebben. 

Welke dierentuinen doen mee?

Met de ING rentepunten actie heb je keuze uit wel tien verschillende dierentuinen in Nederland. Kies voor de Apenheul in Apeldoorn, Gaia Zoo in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort, AquaZoo Friesland, Dierenrijk Eindhoven, Zooparc Overloon of Safaripark Beekse Bergen in Nederland. Of kies voor een bezoekje aan België, ga dan naar Zoo Planckendael in Mechelen of Zoo Antwerp. Wil jij liever de leeuwen in Artis steunen met je rentepunten? Ook dat behoort tot je mogelijkheden. Zoals je ziet is er ook bij jou in de buurt wel een dierentuin te vinden die je met een mooie korting kunt bezoeken indien je klant bent bij de ING. 

Hoe spaar je punten?

Wil jij naar de dierentuin met korting, dan zal je eerst punten moeten sparen. Bij de ING doe je dit door simpel geld te hebben staan op je spaarrekening. Als je genoeg punten gespaard hebt kun je gebruik maken van onder andere de ING dierentuin actie. 

Hoe koop ik mijn ticket?

Op de website van ING rentepunten kun je door het inwisselen van je rentepunten een kortingscode bemachtigen. Deze kortingscode gebruik je vervolgens op de website van de dierentuin als je een entreeticket gaat kopen. Zo kun je gemakkelijk gebruik maken van de dierentuin spaaractie. 

Welke andere dierentuin spaaracties zijn er?

Op het moment lopen er ook nog diverse andere dierentuin spaaracties. Zo is er een actie bij Kruidvat en ook met T-Mobile Extra kun je sparen voor een dagje dierentuin. Voor beide acties dien je ook punten te sparen. Ook met de Jumbo dierentuin spaaractie, spaar ook hier je punten voor een lekker dagje weg.