Dierentuin aanbiedingen & acties

Aanbieding dierentuin Burgers Zoo

Burgers Zoo is één van de grootste dierentuinen van Nederland: maar liefst 45 hectare groot. In dierentuin Burgers Zoo kun je met gemak uren vermaken! En dankzij deze actie is dat nog leuker!

 

Actie Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is het allergrootste zeezoogdierenpark van Europa. Ga het avontuur aan en leer je favoriete zeedieren van dichtbij kennen. 

Aanbieding Avifauna

Geniet van een leuk dagje uit bij Vogelpark Avifauna in Alphen a/d Rijn. Van pelikanen tot pinguïns. En ook leuk: er worden  vogeldemonstraties gegeven.

Bieden op een dagje Dierentuin

Op VakantieVeilingen bepaal je zelf hoeveel je wil betalen voor twee toegangskaartjes voor de dierentuin. O.a. het Dolfinarium, Beekse Bergen, Apenheul, Avifauna en AquaZoo Friesland doen mee!

Aanbieding Safariepark Beekse Bergen

Geen enkele dierentuin in Nederland is vergelijkbaar met Safariepark Beekze Bergen. Want waar anders rij je met je eigen auto tussen de wilde beesten? 

Aanbieding Dierentuin WildlandsZoo

WildlandsZoo is een nieuwe dierentuin in Nederland, vooral voor kinderen is deze dierentuin geweldig. Ze kunnen er heerlijk spelen, maar ook de safari truck om de Serenga te verkennen is geweldig!

Jumbo Dagje Weg Spaarpunten

Bij supermarktketen Jumbo kun je meestal in het voorjaar punten sparen voor een dagje uit. Die kun je ook - soms heel het jaar - gebruiken voor een dagje Dierentuin. 

Actie Kruidvat Dierentuinen

Bij het Kruidvat kun je punten sparen met de Kruidvat Voordeelpas. Wist je dat je die punten ook kunt gebruiken voor een dagje dierentuin? Met 250 punten krijg je tot € 7,50 euro korting.

Voordeel bij dierentuinen met ING Rentepunten

Niet alleen bij Jumbo en Kruidvat kun je sparen voor korting, ook bij de ING. Bijvoorbeeld voor Dierenpark Amersfoort, Gaia Zoo Kerkrade, Artis, Zoo Parc Overloon, Apenheul, Dierenrijk Eindhoven.

T-Mobile Extra punten

Gebruik je T-Mobile Extra punten voor gratis toegang bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam of bij Wildlands Zoo in Emmen. Gratis toegang, dat is pas echt een mooie dierentuin aanbieding!

Aanbieding ANWB-leden

ANWB doet een dagje dierentuin in de aanbieding voor ANWB leden. Bijvoorbeeld Blijdorp, Avifauna, Safaripark Beekse Bergen, Gaia Zoo en Apenheul doen mee. De korting is meestal beperkt.