Dierentuin Spaaractie bij T-Mobile

Heb jij zin om binnenkort een dagje naar de dierentuin met korting te gaan? Dan ben je misschien geïnteresseerd in de T-Mobile Dierentuin actie, waarbij je kunt sparen voor maximaal twee gratis toegangskaarten per deelnemende dierentuin. 

Welke dierentuinen doen er mee?

Met T-Mobile Extra spaar je voor allerlei leuke cadeaus, waaronder kaartjes voor de dierentuin. Er doen maar liefst drie dierentuinen mee aan deze actie, te weten Diergaarde Blijdorp, WILDLANDS en DierenPark Amersfoort. Dat zijn stuk voor stuk vooraanstaande dierentuinen in Nederland waar je een onvergetelijke dag tussen de wilde dieren kunt beleven. Zo ontdek je in Diergaarde Blijdorp, een van de oudste dierentuinen van het land, de verschillende continenten en natuurlijk de dieren die er leven. In het nieuwe WILDLANDS voelt iedereen zich een avonturier die op ontdekking gaat op de savanne, het poolgebied en in de jungle. DierenPark Amersfoort is dé dierentuin waar kinderen al klimmend en klauterend en van heel dichtbij hun favoriete dieren kunnen spotten. 

Hoe spaar je voor korting?

Ben jij een particuliere klant bij T-Mobile met een abonnement? Dan kun je je aanmelden als lid van T-Mobile Extra om mee te doen aan deze Dierentuin Spaaractie. Let wel op dat T-Mobile Extra een aflopende actie is en je enkel nog mee kunt sparen als je jouw abonnement hebt afgesloten vóór 29 januari 2018. Voor wie aan de voorwaarden voldoet is sparen bijzonder eenvoudig. Je krijgt namelijk automatisch punten voor elke euro op je factuur, waarbij 1 euro 1 punt waard is. Let op dat je voor de maandelijkse afbetaling van je toestel geen punten krijgt. Door je in te loggen op de website of in de My T-Mobile app kun je precies zien hoeveel punten je al hebt gespaard. Wanneer je contract afloopt stopt het sparen ook. 

Hoe koop je een kaartje?

Via www.t-mobile.nl/sparen/ kun je eenvoudig je gespaarde punten van de T-Mobile Dierentuin actie inwisselen voor vouchers, maximaal 2 per dierentuin. Op de pagina van het dierenpark van jouw keuze zie je precies hoeveel punten je nodig hebt om de vouchers te kunnen bestellen. Nadat je het bestelproces succesvol hebt afgerond ontvang je de voucher(s) per mail of post. Een voucher geeft 1 persoon (volwassene of kind) toegang tot de desbetreffende dierentuin. 

Welke Dierentuin Spaaracties zijn er nog meer?

Wil je ook sparen voor tickets via een Dierentuin Spaaractie, maar ben je geen klant bij T-Mobile? Misschien is het dan meer iets voor jou om met Kruidvat Punten, ING Rentepunten of Jumbo Dagje Weg spaarpunten te sparen voor korting op een gezellig dagje dierentuin.